18-godišnjak kazneno prijavljen zbog pokušaja ubojstva u Rijeci

296

Policija je kazneno prijavila 18-godišnjaka zbog pokušaja ubojstva vatrenim oružjem u Rijeci, a 36-godišnjakinju za pomaganje u tom kažnjivom djelu, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava nakon provedenoga kriminalističkog istraživanja.

Kriminalističko istraživanje provedeno je u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom zbog teško ranjenog 24-godišnjaka i lakše ranjene 24-godišnje hrvatske državljanke.

Osim za pokušaj ubojstva 24-godišnjaka, 18-godišnjak se tereti i za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Oboje su predani pritvorskom nadzorniku.

Primorsko-goranska Policijska uprava zahvaljuje građanima na pravodobnim dojavama koje su policiji pomogle da brzo pronađe počinitelja.

VEZANE VIJESTI
Ispovijest oca pretučenog vojnika: "Izašli iz auta i viknuli: kolji majku im j***mo ustašku!"

Pucnjava u Osječkoj ulici u Rijeci dogodila se oko podneva na blagdan Svih svetih, nakon što je jedan automobil zapriječio prolazak drugom te je jedan vozač iz pištolja propucao nogu mladiću iz drugog automobila. Pucnjava pokraj terase ugostiteljskog objekta punog gostiju dogodila se nakon jurnjave automobila iz drugog kraja Rijeke, s Turnića. Prije izgreda u Osječkoj ulici, žena je ranjena u pucnjavi u Potoku.

Navodno je riječ o sukobu dviju obitelji.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here