Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić 31. je svibnja u “Repušničkoj kleti” s turističkim subjektima s područja Županije potpisao Ugovore o dodjeli bespovratnih potpora u projektu „Unaprjeđenje turističke ponude Sisačko-moslavačke županije u 2017. godini“.

U cilju daljnjeg razvoja turizma, Sisačko-moslavačka županija je i ove godine dodijelila potpore u sklopu projekta „Unaprjeđenje turističke ponude u Sisačko-moslavačkoj županiji“. Tako je 21 turistički subjekt, obrt ili OPG, dobio ukupno 480 tisuća kuna, a ugovore im je u turističkom objektu “Repušnička klet”  uručio župan Ivo Žinić.

TON 

Potpore mogu koristiti za turističke projekte koji doprinose povećanju standarda kvalitete i dodatne ponude u smještajnim i ugostiteljskim objektima, razvoju turističke infrastrukture, poticanju razvoja selektivnih oblika turizma i valorizaciji resursa prirodne baštine kroz turizam. “Cilj potpora je objedinjavanje turističke ponude u Sisačko-moslavačkoj županiji i profiliranje naše županije kao turističke destinacije kontinentalne Hrvatske”, istaknuo je župan Žinić.

VEZANE VIJESTI
Župan Žinić u radnom posjetu Općini Velika Ludina

TON 

Jedan od onih koji su dobili potporu je Dario Kohek, domaćin ovog događanja, koji je u rodnoj Repušnici otvorio izletište i restoran Repušnička Klet. Smještena na vinskim cestama Moslavačkog gorja i okružena vinogradima lokalnih vinara predstavlja idealno mjesto za odmor i druženje.

TON

35 tisuća kuna dobila je i Ivančica Kudlek koja je u Nebojanu nadomak Petrinje prošle godine otvorila Capriccia centar, centar za sport, zabavu i rekreaciju koji nudi različite sadržaje.

TON

Župan Žinić je čestitao svim dobitnicima ove turističke potpore izrazivši uvjerenje kako će im ona pomoći da razviju i dodatno prošire svoje djelatnosti, a time u konačnici i obogate turističku ponudu u Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

VEZANE VIJESTI
STOŽER SMŽ Nema novooboljelih od koronavirusa

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here