POZVAO JU NA SPOJ U SKUPI RESTORAN, KADA JE DOŠAO RAČUN ‘OTIŠAO TELEFONIRATI’

4825

Diane Guilmette svoj će izlazak sa šarmantnim muškarcem kojeg je upoznala preko Interneta pamtiti zauvijek, i to ne zato što ju je oduševio svojom pojavom već upravo suprotno.

15491979_10209753205581213_1598463217_oNaime, Diane nije željela provesti blagdane sama, pa je odlučila napraviti profil na internetskoj stranici za upoznavanje partnera. Nije prošlo puno vremena kada joj se javio naoko šarmantni muškarac koji se predstavljao kao Paul Gonzales, uspješan poslovni čovjek i sportaš. Dopisivali su se neko vrijeme i laskalo joj je što je želi upoznati pa su ubrzo  dogovorili večeru. Odveo ju je u fini restoran, hrana je bila prvoklasna, nazdravljali su skupim vinima. Spoj je tekao lijepo i romantično, barem je tako mislila. U jednom trenutku zazvonio mu je mobitel i uz ispriku je izašao iz restorana kako bi mogao razgovarati ‘u miru’. Za to vrijeme Diana se javila svojim prijateljicama kako bi im ukratko ispričala kako je sve u najboljem redu i kako spoj sa savršenim muškarcem teče odlično. Završila je razgovor i shvatila kako Paula još nema. I dalje ništa ne sumnjajući pijuckala je fino vino čekajući ga. Prošlo je još 15 minuta i počela se pribojavati da ju je ostavio i otišao. Izašla je van kako bi ga potražila, ali nije ga bilo nigdje, nazvala ga je, no mobitel mu je bio isključen. Pokušala ga je kontaktirati i putem stranice preko koje su se upoznali, ali i tamo ju je blokirao. Nije mogla ništa osim tražiti konobara račun. I tada je uslijedio novi šok. Račun je bio gotovo 170 dolara (oko 1200 kuna).

Bijesna Diana je s namjerom da raskrinka prevaranta svoju priču podijelila na društvenim mrežama. Ubrzo su joj počele stizati poruke drugih prevarenih žena i shvatila je kako nije jedina. Odlučile su se udružiti i prijaviti ga policiji kojoj je otprije poznat jer u više navrata nije platio usluge šišanja, kao niti pune vrečice namirnica s kojima je samo išetao iz dućana.

Iako je morala platiti 170 dolara za večeru u restoranu kojeg je izabrao Paul, Diana ipak nije prošla najgore. Naime, druge žrtve odvodio je u skuplje restorane i ostavljao ih s još većim računima. Jedna žena morala je podmiriti dug od čak 500 dolara nakon što je prevarant ‘otišao na wc’ i nikad se nije vratio.

Diane je poručila kako ju ovo iskustvo nije obeshrabrilo u potrazi za muškarcima preko Interneta, ali da će ubuduće biti puno opreznija.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime