U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 18. kolovoza oko 5.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac kod Popovače, teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila je jedna osoba, dok je druga lakše ozlijeđena.

Naime, 26-godišnji državljanin Austrije je upravljajući lijevom prometnom trakom u smjeru Slavonskog Broda osobnim automobilom Mazda 3 austrijskih registracija, vozilom skrenuo u desno i prednjim desnim dijelom udario u zadnji lijevi dio priključnog vozila požeških registracija koje je bilo pridodano vučnom vozilu, a kojim je desnom prometnom trakom u istom smjeru upravljao također 26-godišnjak. Od siline udara Mazda se odbila u lijevo i zaustavila na središnjem dijelu kolnika. U sisačkoj Općoj bolnici su dvoje austrijskih državljana, putnika iz Mazde, utvrđene ozljede i to teške tjelesne ozljede opasne za život 26-godišnjem muškarcu te lakše ozljede 27-godišnjoj ženi. Protiv 26-godišnjeg vozača osobnog automobila će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Za vrijeme trajanja očevida promet se tim dijelom autoceste odvijao otežano po traci za zaustavljanje vozila u nuždi i uz fizičku regulaciju policijskih službenika.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here