AGLOMERACIJA PETRINJA Obavijest o izvođenju radova

148

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 17. do 22. srpnja 2017. izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

Na kanalizacijskoj mreži Slatina traju radovi u ulici Vidikovac te Novog naselja i u Unskoj ulici.
Nastavlja se i dogradnja kanalizacijske mreže u ulici Ive Valenta i odvojcima.
Preostali radovi vezani uz kanalizacijsku mrežu na području grada i dalje traju u ulici Zeleni brijeg, ulici Mile Vod te ulici Petra Zrinskog.
Vezano uz vodoopskrbu, za područje centar/istok radovi na vodovodu izvodit će se u ulici Vladka Mačeka, T. Smičiklase, V. Klaića, I. K. Sakcinskog, I. Mažuranića te M. Smaka. Za područje zapad radovi će se izvoditi u Vinogradskoj ulici.

Mošćenica

Radovi na kanalizaciji izvode se u sljedećim ulicama: Ante Starčevića, Ulici hrvatskih branitelja, braće Radić, kralja Petra Krešimira, ulici Ljudevita Gaja, Vere Grozaj te ulici M. Grgića.

Nova Drenčina

Radovi se i dalje izvode na kolektoru Nova Drenčina.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here