APIOS otvorio benzinski servis u Petrinji

U Zagrebačkoj ulici u Petrinji otvorena 19. poslovnica APIOS benzinskih servisa u Hrvatskoj

267

Simboličnim presijecanjem vrpce u Zagrebačkoj ulici u Petrinji u četvrtak, 18. srpnja i svečano je otvoren benzinski servis APIOS. 19. je ovo takav servis u Hrvatskoj, kazao je direktor strategije i razvoja APIOS-a Joško Crvelin napomenuvši kako se njihova tvrtka bavi veleprodajom i maloprodajom naftnih derivata vrhunske kvalitete.

„Benzinski servis u Petrinji je 19. po redu u našoj mreži koja se rasprostire po čitavoj Hrvatskoj. Ovaj servis otvaramo u godini kada slavimo 10-tu godišnjicu osnivanja naše firme. Firma se inače bavi veleprodajom i maloprodajom prodajom naftnih derivata te distribucijom. Ponosni smo što smo brend partneri austrijskog OMV-a čije gorivo i nudimo na našim benzinskim pumpama. Naš brend partner je napravio specijalnu formulaciju aditiva za naša goriva tako da na našem benzinskom servisu nudimo isključivo aditivirano gorivo, najviše kvalitete. Pored kvalitete goriva nudimo i najveću razinu usluge naših djelatnika i drugih servisa koje imamo u našoj ponudi poput A-Caffea i autopraonica te probrani asortiman proizvoda u našim A-shop trgovinama. Moram reći da smo stvarno jako zadovoljni s ovim benzionskim servisom u Petrinji. Naša očekivanja su bila ispod trenutne realizacije. No, Petrinjci su prepoznali razinu kvalitete samog proizvoda, ali i usluge kao nešto što im je srcu drago. Nadam se da će se tako nastaviti. Pozivam sve Petrinjce da APIOS i dalje bude njihova omiljena destinacija za opskrbu gorivom, ali i mjesto gdje mogu uživati u super kavi i drugim proizvodima koje im nudimo u Petrinji.“

VEZANE VIJESTI
POTPISAN UGOVOR ZA OPREMANJE EKOLOŠKOG CENTRA – VRATA ZRINSKE GORE

Zajedno s Crvelinom vrpcu je presjekao petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović koji je izrazio zadovoljstvo što Petrinjci ponovno imaju benzinsku crpku u ulici u kojoj je bila i nekoć, prije Domovinskog rata, te što ovaj dio grada, uz još nekoliko gospodarskih subjekata, sada predstavlja jednu zaokruženu cjelinu.

„Grad Petrinja zaslužuje odgovorne i ozbiljne poduzetnike, kao što je to ova firma. Zahvaljujem se prije svega direktoru i cijelom timu koji su nekoliko mjeseci ulagali trud da bi došli do krajnjeg cilja koji danas vidimo. Ovaj projekt napravljen je na državnom zemljištu. Država ga je prodala za oko milijun i 200 tisuća kuna. Nadam se da će država i dalje imati osjećaj za ovaj prostor i nastaviti prodavati zemljišta investitorima, te ih na taj način stavljati u funkciju. Bilo bi još bolje da je to bila zemlja Grada Petrinje, no ne želim se žaliti. Neka nam samo daju prostora kako bi mogli osnažiti gospodarstvo. Uz ovakve ljude, ja sam optimističan! Mislim da poduzetnika ima, samo im treba dati šansu. Petrinja je mnogima šansa, naš je grad ogromno gradilište i u budućnosti nam sigurno neće nedostajati sadržaja.“

VEZANE VIJESTI
Dan sela Nebojan uz otvorenje vatrogasnog spremišta

Dodajmo kako APIOS nastoji uvijek pomoći lokalnoj zajednici u kojoj djeluju pa je tako ovom prilikom Crvelin uručio donaciju petrinjskoj Udruzi IKS – veliku karticu za gorivo u vrijednosti tri tisuće kuna za koju su u udruzi ustvrdili kako će im uvelike olakšati putovanja na brojne aktivnosti koje provode.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here