Cecilija predstavila novu pjesmu ‘Ide zora rana’ prepoznatljivog zvuka tambure

1313

Žena koja stalno pomiče glazbene granice, ili kako je mnogi rado nazivaju ‘kraljica moderne tamburaške glazbe’, poznata je po ekspermientiranju i spajanju tradicijskog s popularnim zvukom.

Ide zora rana‘ nova je pjesma sa prepoznatljivim zvukom tambure, ali u drugačijem glazbenom izričaju za koji je producentski i aranžerski zaslužan Bojan Dragojević, dok glazbu i tekst potpisuje poznati kantautor Mario Vestić.

‘Kako volim naglasiti, nisam predstavnica isključivo klasične tamburaške glazbe i mogu sebi dopustiti interesantnije i modernije ritmove, melodije, produkciju, styling, pa tako i ovoga puta u pjesmi ‘Ide zora rana‘. Sebe ne stavljam u okvire kada je riječ o glazbi, jer moja glavna vodilja je biti drugačija, zabavna i nikako dosadna, a na svojim koncertima prije svega želim napraviti atmosferu prepunu pozitivnih i veselih vibracija. Kao i uvijek, od mene očekujte neočekivano.’, poručila je Cecilija.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here