Colonia predstavila spot za ‘Tragove’

611

Grupa Colonia svoj status najbolje dance grupe na ovim prostorima potvrđuje pjesmom „Tragovi“ koja se već treći tjedan zaredom nalazi na nacionalnoj top listi najslušanijih singlova.

U Bjelovaru, na prostoru gradskog bazena snimljen je spot za pjesmu „Tragovi“, čiju glazbu i aranžman potpisuje Boris Đurđević, a tekst je napisala Valerija Đurđević.

Režiju i scenarij spota Colonia je ponovno prepustila redatelju Darku Drinovcu, s kojim već godinama surađuju.

„Uvijek je zadovoljstvo raditi s Indirom i Borisom. Oni su profesionalci, ništa im nije teško odraditi na snimanju, a  Indira je čudo! Uvijek ima energije za ponoviti kadar, ako treba i  bezbroj puta! Tema spota je jedna ljetna romansa, dobar provod, ležernost ljetne priče“, rekao je trenutno jedan od najtraženijih redatelj spotova, Darko Drinovac.

 Za scenski izgled zadužena je provjerena ekipa! Kostime za spot dizajnirala je modna dizajnerica Kristina Burja, za frizure na setu bio je zadužen salon Renata, a za make up Lada Mitrašinović.

 „Atmosfera na snimanju bila je fantastična! Pjesma govori o ljetnoj ljubavi, prolaznosti i tragovima koji ostaju u nama. Darko je ponovo odradio odličan posao, ali i cijela ekipa koja je sudjelovala ispred i iza kamere!“, ispričala je Indira koja je blistala na snimanju.

 „Tragovi“ su treći singl koji najavljuje novi studijski album grupe Colonia, čiji se izlazak očekuje krajem lipnja.

Kako sve izgleda pogledajte u spotu:

VEZANE VIJESTI
VIDEO "Zarazna" pjesmica o koronavirusu zaludjela je svijet

 

Foto: PROMO materijal

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here