Crne statistike – u samo 24 sata zabilježeno devet prometnih!

668

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je čak devet prometnih nesreća i to pet na području Siska te po jedna na području Kutine, Gline, Novske i Sunje. U tri nesreće s ozlijeđenima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, a četiri su lakše ozlijeđene, dok je u šest nesreća nastala samo materijalna šteta.

U jednoj nesreći na sisačkom području vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen. Također u jednoj nesreći na području Siska vozaču je utvrđena alkoholiziranost od 1,92 promila te je utvrđeno da se radi o višestrukom prometnom recidivistu, koji je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na nadležni sud.

VEZANE VIJESTI
Novo dječje igralište na Slatini za bezbrižnu i sigurniju igru

Policijska uprava sisačko-moslavačka zabilježila je sedam kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Tri kaznena djela počinjena su na području Kutine, a po jedno na području Siska, Novske, Petrinje i Sunje. Počinjene su po dvije prijetnje i krađe male vrijednosti te po jadno oštećenje tuđe stvari, povreda dužnosti uzdržavanja i ubijanje ili mučenje životinja. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na području Petrinje fizičkim sukobom, za koji su prijavljena dva počinitelja.

Potraga za nepoznatim počiniteljem

VEZANE VIJESTI
Fenomenalan uspjeh strijelaca Magnuma

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je 21./22. travnja ove godine na livadi u mjestu Mlaka, općina Jasenovac, hicima iz vatrenog oružja usmrtio dva konja pasmine hrvatski posavac, starih oko četiri godine. Nakon obavljene odbukcije na Hrvatskom veterinarskom institutu Zagreb utvrđeno je da su konji najvjerojatnije uginuli od posljedica iskrvarenja i šoka uslijed ustrijela vatrenim oružjem.

Vlasnik konja štetu procjenjuje na oko 35.000 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnijeta kaznena prijava zbog ubijanja ili mučenja životinja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here