Daj da noćas poludimo

159

Atraktivna Lidija plijeni pažnju publike gdje god se pojavi, niz uspješnih hitova sada je objedinila na novom albumu “Viski” koji je izdašao u izdanju Scardone.

 

Nakon albuma “Daj da noćas poludimo” Lidiji je izašao novi, treći studijski album nazvan po njezinoj najklikanijoj pjesmi – “Viski“! 

Na albumu se nalaze i ostali hitovi kojima je Lidija pridobila velik broj obožavatelja diljem regije – “Vozačka dozvola”, “Adio”, “Nasmij se sestro”, “Naivna sam, ali nisam luda”, duet “Dalmatinac i dalmatinka” sa Mladenom Grdovićem i “Kupila cura mala” sa Miroslavom Škorom.

Slušatelji će uživati i u sporijim baladama “Krivi čovjek” i “Ja ću samo tvoja bit” za koju je Lidija osvojila nagradu na šibenskom festivalu za najbolju izvedbu, u ovim pjesmama njezin snažan vokal najviše dolazi do izražaja.

 

VEZANE VIJESTI
Nova policijska akcija, vozači pripazite da ne bi zaradili kaznu!

Kroz zadnjih par godina Lidija Bačić zadobila veliku pažnju, svaka pjesmu koju predstavi publici instantno postane hit, a prostori u kojima nastupa redovito su popunjeni.

“Dragi moji prijatelji i fanovi, drago mi je da vam nakon četiri godine konačno mogu predstaviti svoj treći studijski album znakovitog naslova Viski. Na tom albumu možete pronaći sve moje najuspješnije pjesme poput Viskija, Vozačke dozvole, Nasmij se sestro, Adio i mnoge druge.

Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u njegovom nastajanju.”

Vaša Lidija

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here