Druga strana slave – Ronaldo u suzama ispričao tešku priču koja ga prati cijeli život

110
screenshot instagram

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo u velikom intervjuu za emisiju Good Morning Britain ispričao je dirljivu priču iz njegova djetinjstva dok je živio u Lisabonu s drugim igračima iz Portugala u nogometnom kampu.

Portugalac je početkom 2000. godine igrao u omladinskom pogonu Sportinga iz Lisabona. Živio je u jako teškim uvjetima i to bez obitelji koja je ostala u Madeiri, njegovom rodnom mjestu.

12-godišnji Ronaldo nakon cjelodnevnog treninga s još nekoliko dječaka otišli bi do obližnjeg McDonaldsa gdje bi im tri žene dale preostale hamburgere.

“Bilo mi je jako teško bez obitelji. Sjećam se da je tamo bio McDonalds u kojem smo dobivali ostatke hamburgera koji nisu prodani. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dvije djevojke. Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem”, rekao je Cristiano Ronaldo i dao se u potragu za djevojkama koje su mu donosile hamburgere.

VEZANE VIJESTI
Uspješnih 10 godina rada Ambulante za branitelje oboljele od PTSP-a i njihove obitelji

Ronaldo je rekao da bi volio da radnice McDonaldsa dođu kod njega na večeru kako bi im se odužio, a Paula je poručila kako će rado prihvatiti poziv.

Ubrzo je u javnost izašla jedna od žena koje su dijelile Ronaldu hamburgere i rekla kako će rado prihvatiti njegov poziv za večeru. Njezino ime je Paula Leca. Druga žena koja je hranila Portugalca bila je Edna, no Paula kaže kako s njom više nije u kontaktu i ne zna gdje se ona nalazi.

VEZANE VIJESTI
Uspješnih 10 godina rada Ambulante za branitelje oboljele od PTSP-a i njihove obitelji

Ronaldo u suzama

Ronaldo se rasplakao kada mu je britanski voditelj Piers Morgan pokazao video u kojemu njegov pokojni otac s ponosom priča o njemu. U videu Jose Dinis Aveir govori o sinu i njegovim postignućima dok stoji na ulazu u kuću.

Ako niste znali, Ronaldo je bez oca ostao kada je imao samo 20 godina. Umro je od zatajenja jetre koja je bila posljedica alkoholizma. Bilo je to 2005., a Dinis je imao 52 godine. Ronaldov otac je bio vojnik, a obolio je od PTSP-a nakon što je bio u ratovima u Mozambiku i Angoli.

VEZANE VIJESTI
Uspješnih 10 godina rada Ambulante za branitelje oboljele od PTSP-a i njihove obitelji

Portugalac nije mogao zaustaviti suze nakon toga. Ronaldo je odrastao praktički samo s majkom. I danas, kada ima svoju vlastitu obitelj, nevjerojatno je povezan s njom. Dolores uživa brinući se za četvero unučadi, a najviše vremena provodi s najstarijim Ronaldovim sinom Cristianom Juniorom (9).

Portugalac je otac još dvoje blizanaca – Eve Marije (2) i Matea (2), a najmlađu Alanu (1) je dobio u vezi s Georginom Rodriguez (25).

U intervjuu je Ronaldo pričao i o optužbama za silovanje pod kojima se našao. Otkrio je da je bio toliko posramljen da je pred djecom mijenjao programe kada bi se pojavile vijesti o njemu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here