VIDEO – Dumbović na Petrinjčici održao konferenciju “10 godina borbe za zaštitu Zrinske, Hrastovičke i Trgovske gore”

374

 

VIDEO PRILOG USKORO!

Zastupnik u Hrvatskome saboru i gradonačelnik grada Petrinje Darinko Dumbović prigodno je uz rijeku Petrinjčicu u Zelenoj dolini održao konferenciju za medije na temu “10 godina borbe za zaštitu Zrinske, Hrastovičke i Trgovske gore”.

Dumbović je pojasnio koji je povod okupljanja na Petrinjčici..

Rekao je Dumbović te nastavio kako je borbu protiv devastacije Zrinske, Hrastovičke i Trgovske gore zapoečo prije desetak godina kada je bio na funkciji zamjenika gradonačelnika. Prikupio je tada 4000 potpisa za zaštitu okoliša, no, ističe, nije naišao na razumjevanje čelnih ljudi županije..

U ime Udruge Zrinska gora Vladimir Demetrović, dopredsjednik Udruge, zahvalio je gradonačelniku na potpori i nastojanjima da se očuva ovaj kraj te istaknuo kako je važnost Zrinske gore prepoznata i od strane znanstvenika koji su, kao i gradonačelnik Dumbović, složni kako je njena zaštita od iznimne važnosti …

Poručio je Demetrović te još jednom, u ime udruge Zrinska gora, zahvalio Gradu Petrinji na svesrdnoj pomoći koju daje u nastojanju da zaštite i valoriziraju ekonomske i prirodne vrijednosti i mogućnosti razvoja kraja kojem je njihova pomoć sada potrebnija no ikad.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here