VIDEO – Dumbović na Petrinjčici održao konferenciju “10 godina borbe za zaštitu Zrinske, Hrastovičke i Trgovske gore”

374

 

VIDEO PRILOG USKORO!

Zastupnik u Hrvatskome saboru i gradonačelnik grada Petrinje Darinko Dumbović prigodno je uz rijeku Petrinjčicu u Zelenoj dolini održao konferenciju za medije na temu “10 godina borbe za zaštitu Zrinske, Hrastovičke i Trgovske gore”.

Dumbović je pojasnio koji je povod okupljanja na Petrinjčici..

Rekao je Dumbović te nastavio kako je borbu protiv devastacije Zrinske, Hrastovičke i Trgovske gore zapoečo prije desetak godina kada je bio na funkciji zamjenika gradonačelnika. Prikupio je tada 4000 potpisa za zaštitu okoliša, no, ističe, nije naišao na razumjevanje čelnih ljudi županije..

VEZANE VIJESTI
Dumbović o otkazivanju Festivala ojkača

U ime Udruge Zrinska gora Vladimir Demetrović, dopredsjednik Udruge, zahvalio je gradonačelniku na potpori i nastojanjima da se očuva ovaj kraj te istaknuo kako je važnost Zrinske gore prepoznata i od strane znanstvenika koji su, kao i gradonačelnik Dumbović, složni kako je njena zaštita od iznimne važnosti …

Poručio je Demetrović te još jednom, u ime udruge Zrinska gora, zahvalio Gradu Petrinji na svesrdnoj pomoći koju daje u nastojanju da zaštite i valoriziraju ekonomske i prirodne vrijednosti i mogućnosti razvoja kraja kojem je njihova pomoć sada potrebnija no ikad.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here