Dva zlata i srebro za sisačke klizače na Prvenstvu Hrvatske

Odličan nastup članova KLK Zibel u Zagrebu

183

Na klizalištu Zagrebačkog velesajma dana 14. i 15. prosinca 2019. godine održano je Prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju. Za napomenuti je da je ovo drugi službeni nastup Klizačkog kluba „Zibel“, koji je osnovan 2017. godine, dok je za 15 članova ovog kluba to bio prvi nastup na natjecanju.

Na ovom važnom natjecanju klizačica KLK Zibel Sara Pašić je u svojoj kategoriji osvojila prvo mjesto, dok je Nika Stanić osvojila drugo mjesto. Leonardo Hernaut je u svojoj kategoriji također osvojio prvo mjesto.

VEZANE VIJESTI
HNS SISAK: "Tražimo nastavak industrijske proizvodnje u sisačkoj rafineriji i zadržavanje što većeg broja zaposlenih"

Ovaj uspjeh će biti poticaj za još bolje rezultate sisačkih klizača, ali i priznanje za dugogodišnji rad trenerice prof. kineziologije Nevenke Lisak, kao i daljnja motivacija upravi kluba te zahvala roditeljima-entuzijastima koji se  također trude da ovaj klub napreduje.

Trudeći se da svakodnevno pokazujemo najljepše strane bavljenja ovim prekrasnim sportom, želja kluba je da članovima sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave ličnosti.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here