Slovenac iz Celja najvjerojatnije će do kraja odsluženja svoje zatvorske kazne dobiti zabranu izlaska iz zatvora jer je, naime, za vrijeme slobodnog vikenda odlučio kako bi bilo zabavno ukrasti auto baš – policiji.

Zatvorenik je bio na piću u gostioni u trenutku kada su kraj nje parkirala dvojica policajaca na dužnosti. Muškarci su vozilo ostavili upaljeno i s uključenim rotacijskim svjetlima, što je privuklo pažnju zatvorenika. Nakon što su se policajci udaljili nekoliko metara kako bi obavili očevid, u vozilo je kao u filmu ‘uletio’ sredovječni muškarac i velikom brzinom se udaljio u smjeru grada.

Policijsko vozilo kojim je upravljao zatvorenik ubrzo je locirala policijska patrola koja mu je prepriječila put, međutim, niti to ga nije omelo – udario je u automobil, ozlijedio policajca, nastavio dalje, no kasnije je ipak uhvaćen.

Bjegunac je bio pod snažnim utjecajem alkohola, a sada će uz postojeću kaznu izdržavati i onu za krađu motornog vozila, nasilničko ponašanje te ometanje službene osobe u radu.

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here