FOTO/VIDEO Pogledajte tko je odnio titulu miss najljepše guze

1067

29-godišnja Brazilska Playboyeva zečica i model Suzy Cortez proglašena je Miss BumBum i tako odnijela titulu najljepše guze svijeta po drugi put!

Pobjedu je odnijela u minijaturnom bikiniju s tangama i visokim čizmama s uzorkom brazilske zastave.

Prvom pratiljom proglašena je Rayane Laura Souza iz Francuske, a drugom Jessica Lopes iz Velike Britanije.

Izbor najljepše stražnjice u Brazilu je na glasu jednog od najprestižnijih izbora ljepote i odskočna daska za daljnje angažmane. Za titulu su se natjecale djevojke iz Velike Britanije, SAD-a, Kanade, Australije, Španjolske, Francuske, Njemačke, Portugala, Meksika i Brazila.

Suzy Cortez ove je godine odnijela novčanu nagradu od oko 10.000 funti, odnosno oko 85.000 kuna.

Na natjecanju je zamalo došlo i do fizičkog okršaja. Jedna od natjecateljica pri odlučivanju pobjednice su smatrale da Brazilka nije zaslužila titulu. Za podizanje napetosti na viši nivo pobrinula se talijanska natjecateljica Marjara Petito koja je nakon proglašenja pobjednice, povukla Suzynu lentu urlajući na nju da je nije zaslužila.

No, ovo nije prvi skandal koji se veže uz ovaj izbor ljepote. Prošle je godine također jedna natjecateljica dojurila na pozornicu nakon proglašenja pobjednice, otela joj lentu i optužila je da ima umjetnu stražnjicu. Godinu dana ranije čak šest od 15 finalistica bilo je osumnjičeno na varanju s glasovima.

Recimo i da je jedno od najvažnijih pravila izbora da natjecateljice nisu smjele imati nikakvu operaciju na stražnjicama dok su estetske korekcije na drugim dijelovima tijela dozvoljene.

Bez obzira na natjecanje Suzy ima već 2 milijuna followera na Instagramu, a njezin je profil, zbog atraktivnih (i provokativnih) fotografija, vrlo popularan među muškom populacijom.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here