Grad Glina osigurat će besplatne školske udžbenike za osnovnoškolce

468

Kao što je bilo i najavljivano te obećavano još kroz izbornu kampanju tadašnjeg kandidata, a sadašnjeg glinskog gradonačelnika Stjepana Kostanjevića i njegove zamjenice doktorice Sanje Štingl Vlašić, Grad Glina financirat će školske udžbenike za osnovnoškolce.

Vizija vodstva Grada jest pomoći roditeljima prilikom školovanja njihove djece, a jedan od najboljih vidova pomoći su svakako besplatni udžbenici za osnovnoškolce. Na taj način, kažu nam u Gradskoj upravi, žele poboljšati socijalnu strukturu stanovništva, a krajnji cilj je i zadržati mlade na području Gline.

VEZANE VIJESTI
Održan prigodni program "Zajedništvom do radosti"

Na ovom projektu radna skupina, koju je imenovao gradonačelnik Kostanjević, radi već mjesec dana, a Osnovna škola provela je i anketu među roditeljima u kojoj je anketirano 537 roditelja, od kojih je 500 potpisalo da želi pomoć u vidu besplatnih školskih udžbenika, a samo 37 tu pomoć ne treba, što je pokazatelj i socijalne strukture stanovnika našega Grada, rekla nam je zamjenica glinskog gradonačelnika doktorica Sanja Štingl Vlašić.

Dogradonačelnica Štingl Vlašić objasnila nam je i kako će se sada pripremati postupak javne nabave kako bi udžbenici bili isporučeni do početka školske godine.

VEZANE VIJESTI
Odigran drugi maloodbojkaški turnir SMŽ

Želja vodstva Grada Gline je da mladi ostanu u Glini i nakon školovanju te se nadaju kako će im uspjeti stvoriti i uvjete za ostanak– radna mjesta nakon školovanja.

 

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here