HDZ želi Hrvatsku “bez dviju brzina”!

HDZ-ovi kandidata s liste za izbore za Europski parlament predvođeni Dubravkom Šuicom posjetili Sisačko-moslavačku županiju

55

Dio HDZ-ovih kandidata s liste za izbore za Europski parlament posjetio je 1. svibnja Sisačko – moslavačku županiju.

U Popovači i Kutini su se družili s građanima, u Novskoj su obišli gradilišta Poduzetničkog inkubatora i budućeg dječjeg vrtića, a s građanima su se družili i u Jasenovcu. U Sisku su obišli gradilište središnjeg paviljona Opće bolnice, na gradskoj šetnici uz Kupu družili su se sa Siščanima, a potom su održali i motivacijski skup u sisačkom hotelu Panonija.

Dubravka Šuica je poručila kako su u Sisačko-moslavačku županiju došli predstaviti svoj izborni program te istaknula kako žele Hrvatsku “bez dviju brzina”.

VEZANE VIJESTI
Počinju sistematski pregledi djece za upis u školu

„Ovo je plava skupina kojoj sam ja na čelu. Kao što znate, podijeljeni smo u dvije skupine, plavu i zelenu. Ovdje smo došli predstaviti našu listu za izbore, naše kandidate i naš program. Trudit ćemo se da Hrvatska bude jaka u Europskoj uniji, kao što je već dokazala, da bude jaka u vanjskopolitičkom smislu, da bude Hrvatska “bez dviju brzina”, dakle, Hrvatska u Schengenu i Hrvatska, u konačnici, u eurozoni. To je ono za što ćemo se zalagati u Europskom parlamentu, uz niz drugih aktivnosti, o kojima smo već govorili i o kojima ćemo još govoriti”, rekla je Šuica uoči motivacijskog skupa u Sisku.

VEZANE VIJESTI
Učenici kutinske OŠ Stjepana Kefelje upoznali se s radom Županije

„Očekujem da će građani glasovati za HDZ-ovu listu zbog niza projekata koji se već provode u Sisačko-moslavačkoj, ali i drugim županijama. “Hodajući” od juga prema ovoj županiji, mogu reći da, gotovo sve investicije, koje su u tijeku, provode se uz pomoć europskih fondova“, rekla je Šuica pritom spomenuvši neke od investicija poput Poduzetničkog inkubatora u Novskoj, modernizaciju prometnica, sisačku luku, dovršetak 19 kilometara autoceste Zagreb – Sisak, izgradnju paviljona u sisačkoj Općoj bolnici i druge.

Dodajmo kako su uz Šuicu bili i Tomislav Sokol, Željana Zovko, Goran Pauk, Nikolina Brnjac i Domagoj Maroević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here