Hrvatska U-17 vrsta počinje pripreme za EP

299

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina u subotu će započeti s pripremama za nastup na završnici Europskog prvenstva, koje 6. svibnja započinje u Bugarskoj.

Hrvatska U-17 vrsta, pod vodstvom izbornika Darija Bašića, izborila je plasman na europskoj smotri najboljih sjajnim nastupom na kvalifikacijskom turniru u Azerbajdžanu, a u Bugarskoj će igrati u Skupini A sa selekcijom domaćina, Španjolskom i Austrijom.Okupljanje je zakazano za subotu, 25. travnja u Zagrebu, a reprezentacija će tijekom priprema boraviti u Osijeku.Na rasporedu su i dvije pripremne utakmice, u utorak, 28. travnja u Belišću protiv istoimenog niželigaša, a dva dana poslije u Đakovu protiv Croatije iz Đakova. U petak, 1. svibnja, reprezentativci se vraćaju i Zagreb, a u nedjelju, 3. svibnja putuju u Bugarsku, gdje će tri dana poslije igrati prvu utakmicu s domaćinom.

VEZANE VIJESTI
Filip Mikulić prvak Hrvatske!

Na popisu igrača pozvanih na pripreme nalaze se Adrian Šemper (Dinamo), Matej Hudećek (Dinamo), Matko Babić (Lokomotiva), Ivan Delić (Hajduk), Martin Erlić (Parma), Vinko Soldo (Dinamo), Josip Brekalo (Dinamo), Neven Đurasek (Varaždin), Karlo Igor Majić (Dinamo), Nikola Moro (Dinamo), Davor Lovren (Dinamo), Ivan Nevistić (Osijek), Marin Karamarko (Hajduk), Marko Đira (Dinamo), Ivan Leovac (Rapid Beč), Dino Halilović (Barcelona), Borna Sosa (Dinamo), Adrian Blečić (Dinamo), Branimir Kalaica (Dinamo), Danijel Jurić (Stuttgart), Mihael Briški (Dinamo), Saša Urošević (Istra 1961), Davor Matijaš (Hajduk), Marin Vratković (Hypo Limač) i Kristijan Sabolović (Dinamo).

VEZANE VIJESTI
U Facebookovoj borbi protiv lažnih vijesti sudjeluju i hrvatski novinari

U stručnom će stožeru, uz izbornika Bašića, biti pomoćnik tehničkog direktora Ilija Lončarević, trener Petar Krpan, te trener vratara Marjan Mrmić.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here