Igor Ahmetović novi predsjednik ogranka HND-a SMŽ

Jednoglasna je to odluka članova HND- SMŽ koju su donijeli na svojoj Izbornoj skupštini održanoj u Sisku

947

Igor Ahmetović, novinar HRT-a, naslijedio je Karmen Valentu na mjestu predsjednika HND-a ogranka Sisačko-moslavačke županije i obnašat će tu dužnost sljedeće četiri godine. Jednoglasna je to odluka članova HND-a Sisačko – moslavačke županije koju su donijeli na svojoj Izbornoj skupštini održanoj u Sisku.


Za zamjenika predsjednika jednoglasno je izabran Ivan Gračaković, koji će ujedno biti i član skupštine HND-a . Za članove Izvršnog odbora izabrani su Jasmina Grgurić, Karmen Valenta, Danijel Prerad i Zdravko Strižić. Prvi zadatak novoizabranog Izvršnog odbora je priprema Natječaja za dodjelu godišnjih nagrada struke koje će biti dodijeljene na skorašnjem tradicionalnom Novinarskom balu u petak, 29. ožujka 2019.

VEZANE VIJESTI
Izborna skupština ROSH-a Udruge hrvatskih branitelja HEP-a 90. - 95.

Dodajmo kako su jednoglasno prihvaćena i Izvješće o radu te Financijsko izvješće za protekle četiri godine mandata dosadašnjeg saziva. Kao značajnija aktivnost, ovog inače jednog od najaktivnijih ogranaka, izdvojeno je izdavanje Leksikona novinarstva 1945. – 2016 godine. Među budućim projektima najavljeno je izdavanje dopunjenog izdanja Leksikona novinarstva, potom provedba projekta Flaming uz financijsku potporu AEM-e iz programa poticanja medijske pismenosti, a među prvima će biti realiziran projekt „Baština Banovine u očima novinara“. Projekt je to koji obuhvaća posjet Topuskom, Glini i Petrinji te izložbu u Interpretacijskom centru Baštine Banovine, a u koji su uključeni i Zbor turističkih novinara HND-a te Zbor novinara za okoliš. Projekt je predviđen za 29. ožujka, dan kada će u Sisku biti održan već spomenuti tradicionalni Novinarski bal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here