Svi mali i srednji poduzetnici koji žele aplicirati na 200 milijuna kuna vrijedan poziv Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća“ sada se o tome mogu informirati i preko YouTube kanala Ministarstva.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima, a najniži iznos potpore je 500.000,00 kuna, a najviši 15 milijuna kuna. Ovim pozivom želi se omogućiti malim i srednjim poduzećima razvoj novih kompetencija, povećanje proizvodnje, povećanje izvoza i stvaranje novih radnih mjesta te se želi potaknuti početna ulaganja u nove poslovne jedinice i/ili opremanje poslovnih jedinica kako bi se ojačala njihova regionalna konkurentnost.

VEZANE VIJESTI
450.000 kuna za gostovanja kulturno-umjetničkih udruga

Inače, informativna radionica na kojoj je predstavljen poziv održana je u dva termina – 23. i 26. veljače ove godine, a sami materijali s radionice sada su dostupni i na YouTube kanalu. Pritom iz Ministarstva napominju da je radi lakšeg snalaženja kroz sadržaj informativne radionice ona na YouTube kanalu podijeljena na nekoliko modula.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here