Svi mali i srednji poduzetnici koji žele aplicirati na 200 milijuna kuna vrijedan poziv Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća“ sada se o tome mogu informirati i preko YouTube kanala Ministarstva.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima, a najniži iznos potpore je 500.000,00 kuna, a najviši 15 milijuna kuna. Ovim pozivom želi se omogućiti malim i srednjim poduzećima razvoj novih kompetencija, povećanje proizvodnje, povećanje izvoza i stvaranje novih radnih mjesta te se želi potaknuti početna ulaganja u nove poslovne jedinice i/ili opremanje poslovnih jedinica kako bi se ojačala njihova regionalna konkurentnost.

VEZANE VIJESTI
Produžen natječaj za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/cu!

Inače, informativna radionica na kojoj je predstavljen poziv održana je u dva termina – 23. i 26. veljače ove godine, a sami materijali s radionice sada su dostupni i na YouTube kanalu. Pritom iz Ministarstva napominju da je radi lakšeg snalaženja kroz sadržaj informativne radionice ona na YouTube kanalu podijeljena na nekoliko modula.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here