U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 21. do 26. kolovoza 2017. izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

Na kanalizacijskoj mreži Slatina izvode se radovi u Wagnerovoj i Sisačkoj ulici.
Dogradnja kanalizacijske mreže i dalje traje u Vinogradskoj i Filjkovoj te Nemičićevoj ulici.
Preostali radovi vezani uz kanalizacijsku mrežu na području grada i dalje traju u ulici Mile Vod te ulicama L. Mandića i M. Mrazovića.
Vezano uz vodoopskrbu, za područje centar/istok radovi na vodovodu izvodit će se u sljedećim ulicama: Perakovoj, Pejakovićevoj, Carekovoj, Cesarčevoj, Mažuranićevoj i Gundulićevoj ulici te na Trgu Franje Tuđmana a za područje zapad radovi će se izvoditi u ulici Slavka Kolara i Voćarskoj ulici.

Mošćenica

Radovi na kanalizaciji i dalje traju u sljedećim ulicama: Ante Starčevića, Tina Ujevića, kralja Tomislava te ulici Hrvatskih branitelja.

Nova Drenčina

Radovi se i dalje izvode na kolektoru Nova Drenčina.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here