VIDEO – Kandidati Hrvatske demokratske zajednice održali radni sastanak u VI. izbornoj jedinici

311

Naglasak HDZ-ove kampanje u VI. izbornoj jedinici je na demografskoj obnovi, ekonomskom boljitku, rastu zaposlenosti, autocesti Zagreb-Sisak i spašavanju INA rafinerije nafte Sisak i Petrokemije Kutina, poruka je to odaslana s radnog sastanka vodećih kandidata s predsjednicima općinskih i gradskih izbornih stožera održanog u ponedjeljak 22. kolovoza u sisačkom hotelu Panonija. Sisačko-moslavačka županija mora napredovati, rekao je Ivo Žinić, župan Sisačko-moslavačke županije i četvrti na listi.
Drugi na listi, Dražen Barišić, uvjeren je da stranka ima jako dobar program i kako životopisi svih troje kandidata pokazuju da se radi o vjerodostojnim ljudima koji svojim radom i zalaganjem mogu dostojno predstavljati birače VI. izborne jedinice u Hrvatskom saboru.
Goran Marić, prvi na listi HDZ-a u 6. izbornoj jedinici, na predstavljanju kandidata s liste predsjednicima organizacija HDZ-a s područja Sisačko-moslavačke županije rekao je da ako osvoje vlast, neće dopustiti gašenje Rafinerije nafte u Sisku, i to javno obećao, inače će se prestati baviti politikom. Pobijedi li HDZ, poručio je Marić, Hrvatska će živjeti puno bolje. Racionalnijim upravljanjem proračunom i strogom poreznom disciplinom mogu se namaknuti sredstva kojima će se to i ostvariti.
Potrebna je samo volja i kvalitetan program, a mi to imamo, zaključio je Marić.

VEZANE VIJESTI
SISAK S parkirališta trgovine ukrao automobil, policija ga pronašla

HDZ 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here