KARAMARKO TUŽIO PETROVA I BULJA ZA KLEVETU

249

Tomislav Karamarko tužio je šefa Mosta Božu Petrova i saborskog zastupnika Mosta Miru Bulja za klevetu. Karamarko ih tuži jer su, tvrdi, ljetos tijekom predizborne kampanje izjavili kako je s mjesta predsjednika HDZ-a otišao radi kriminalnih radnji.

Mandatno-imunitetnom povjerenstvu uručen je zahtjev privatnog tužitelja Tomislava Karamarka, zastupanog po punomoćniku mr. sc. Ivi Brkiću, za odobrenje vođenja kaznenog postupka protiv dvojice Mostovaca te za skidanje njihova imuniteta.

Tom prilikom Bulj je pozvao sve one koji su sudjelovali u pljački i otimačini hrvatskoga naroda da ga tuže te da ga mogu odmah uhititi, ali on je ponosan jer je sve što radi za zaštitu nacionalnih interesa:

VEZANE VIJESTI
Dvojac uzgajao indijsku konoplju u obiteljskoj kući

“Pozivam sve koji su trebali štititi nacionalne interese da podignu tužbu protiv mene, na to ću biti ponosan jer sve što radim će biti za zaštitu nacionalnih interesa. Zbog onih koji su opljačkali resurse na državnoj i lokalnoj razini, i uključio sam se u politiku i neka me slobodno tuže, kao što su naše heroje locirali, transferirali i procesuirali. Mogu i mene slobodno jer ja ih se ne bojim i šaljem im poruku: ‘Vi koji ste krivi za izdaju nacionalnih interesa – nećete!'” istaknuo je Bulj.

VEZANE VIJESTI
MOST Ne možete uvijek birati isto, a nadati se drugačijem!

“Pozivam Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa da provjerava političare, DORH i bilo koga tko je sudjelovao u izdajama za Judine škude da i danas to isto čine i u ovoj Vladi i u budućim i prošlim vladama. Sve što sam napravio – stojim iza toga. Ja i sada pozivam sve te veleizdajnike koji su doveli državu ovdje i koji su izdali nacionalne interese u slučaju Ine – slobodno ih pozivam da tuže”, poručuje Bulj.

Foto: youtube / screenshot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here