Kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

777

Policijska uprava sisačko-moslavačka dovršila je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i prodaju droga.

Naime, on je 28. svibnja oko 18 sati u Popovači zatečen u nezakonitom posjedu tri vrećice ispunjene marihuanom, ukupne težine 154 grama, jedne precizne digitalne vage i snopa praznih vrećica za pakiranje, što mu je oduzeto.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je u razdoblju od 17. ožujka do 28. svibnja na području Popovače počinio više kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, tako što je marihuanu prodavao osobama s tog područja.

VEZANE VIJESTI
Alkoholiziranom vozaču prijeti kazna u iznosu 91.700,00 kuna

Nakon dovršenog istraživanja uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Od ostalih vijesti izdvajamo da je PU sisačko-moslavačka intervenirala u četiri prometne nesreće s materijalnom štetom u 24 sata od četvrtka, 30. svibnja do petka, 31. svibnja. Tri nesreće dogodile su se na području Siska, a jedna na području Novske. U prometnoj nesreći na novljanskom području vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen te mu je utvrđena alkoholiziranost od 1,57 promila.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here