Američka televizijska reality zvijezda Kim Kardashian ostala je bez milijuna dolara vrijednog nakita nakon što su u njezin apartman upali napadači i opljačkali ju pod prijetnjom vatrenim oružjem, objavila je policija.

Muškarci su upali u njezin apartman u luksuznom rezidencijalnom kompleksu u Parizu  koji koriste slavne osobe u ponedjeljak u tri ujutro. Napadača je bilo ukupno pet, prema policiji.

Njezin suprug reper Kanye West prekinuo je nastup u New Yorku koji je trajao manje od sat vremena. “Oprostite, imam hitnu situaciju u obitelji, moram prekinuti nastup”, kazao je West publici prema snimkama objavljenima na Twitteru.

Glasnogovornica Kim Kardashian Ina Treciokas ranije je kazala kako su dva napadača odjevena u policijske uniforme držala zvijezdu u njezinoj sobi pod prijetnjom vatrenim oružjem.

“Jako je potresena ali nije fizički ozlijeđena”, navodi se u priopćenju Treciokasove.

Kardashian West boravi u Parizu sa sestrama na pariškom tjednu mode.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here