Kineskinje poludjele za novom metodom ekstremnog mršavljenja paljenjem

422

Dok se cijeli svijet zgrožava nad najnovijom metodom skidanja kilograma, Kineskinje plaćaju velike količine novaca kako bi je isprobale.

Nova metoda mršavljenja ‘Huo Liao’ uključuje zamatanje u ručnik natopljen alkoholom i paljenje! Kozmetičari iz Pekinga tvrde kako je ovakvim tretmanom moguće izgubiti čak 10 kilograma u samo mjesec dana, stoga ne čudi velika pomama za njime. Tretman vatrom dođe oko 2000 kuna, a potrebno ih je najmanje desetak za vidljive rezultate.

Pa kako funkcionira ‘tretman mršavljenja vatrom’?

VEZANE VIJESTI
Petrinjci odali počast uoči blagdana Svih svetih

Tretman započinje natapanjem dva velika ručnika u ‘tajni eliksir’, odnosno alkohol. Ručnici se potom polože na tijelo klijenta i zapale. Ostavi ih se da gore nekoliko trenutaka, a zatim ih ugase. Tretman traje svega nekoliko minuta i kozmetičari tvrde kako ima relaksirajuć učinak na klijenta. Osim što mršavi, tijelo se pod tolikom količinom topline opušta, a navodno pomlađuje i regenerira.

Inače, alternativna medicina u Kini stoljećima koristi vatru za liječenje kako pretilosti ili ukočenosti mišića tako i prehlada te za zatezanje kože.

VEZANE VIJESTI
Petrinjci odali počast uoči blagdana Svih svetih

Oni koji su isprobali tretman tvrde kako se nakon njega doista osjećaju bolje duhom i tijelom, no kako postoji veća potražnja od ponude, ovaj tretman rade i saloni koji za to nisu certificirani, a posljedice takvih tretmana klijentice zauvijek nose na svome tijelu.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here