Klapa Cambi objavila spot za pjesmu ‘Ako tako triba bit’

139

Priču o nesretnoj ljubavi koju su opjevali u svom novom singlu ‘Ako tako triba bit’ dečki iz klape Cambi (K. Kambelovac) pretočili su i u dirljivu plesno-filmsku priču.

Solisti baleta splitskog HNK, Remus Dimache i Albina Rahmatullina i njihovi mlađahni kolege, Marino Jakovčević i Katarina Vučetić, pokazali su zavidan plesni talent.

Za spot je zaslužan prijatelj i suradnik klape Matko Petrić koji je za Cambi režirao i spotove za pjesme ‘Od zipke do križa’ i ‘Do pobjede’.

Stihove i glazbu pjesme ‘Ako tako triba bit’ potpisuje Matko Šimac, a aranžman Eduard Botrić. Ista ekipa kreativaca radila je i na velikom hitu klape Cambi ‘Kriva karta’.

” Nisam bio svjestan koliko je ‘Ako tako triba bit’ dobra pjesma sve dok ju Botrić nije aranžmanski ‘obukao’. Vjerujem u nju jer nije pisana namjenski nego čisto iz duše i vjerujem da će publika to prepoznati”, kazao je Šimac koji je pohvalio novog tenora klape Cambi Duju Stanišića na izvrsnoj interpretaciji.

Duje se klapi pridružio prije nekoliko mjeseci skupa sa kolegama Božidarom Klišmanićem i Markom Tomasovićem, a ‘Ako triba bit’ prva mu je pjesma u kojoj se solistički istaknuo i ispunio sva očekivanja.

“‘Ako tako triba bit’ može se simbolički povezati s nekom snagom, odlukom, da se neke stvari prekinu, a druge ponovno pokrenu. Tako je i za klapu Cambi, kao i s Feniksom, ovo nam je četvrta postava u nizu, ali u kontinuitetu. Želimo s ovom pjesmom izaći neopterećeni nagradama, ali na način koji će se dojmiti publike. Eduard Botrić je prava picajzla, kako se to kaže po splitski, sve do zadnjeg detalja mora biti čista perfekcija. Ja uistinu uživam doma slušati ovu pjesmu i ne sumnjam da će se svidjeti i publici”, kazao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi.

Foto: PROMO materijal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here