Klauzura i u Maji

558

Sinoć je održana druga u nizu mini Klauzura HDZ-a i koalicijskih partnera povodom prijevremenih lokalnih izbora u Gradu Glini i to za područni temeljni ogranak Maja, Doljnjaci, Prijeka i Svračica, sa svim pripadajućim naseljima.
Okupljene su posjetili kandidat za gradonačelnika Grada Gline, umirovljeni bojnik HV-a Stjepan Kostanjević i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Grada Gline dr. Sanja Šting Vlašić i koalicijski partneri. Mještani ovih naselja su posebno istaknuli nebrigu dosadašnje vlast prema njima, izostala je osnovna životna infrastruktura, a pogotovo pitka voda.
Stjepan Kostanjević, kandidat za gradonačelnika u Maji je posebno naglasio kako unatoč razočaranjima zbog odnosa gradske uprave prema njima svih ovih godina, ipak ne treba gubiti nadu, jer su rješenja moguća i na dohvat su ruke.
Stvoreni su svi zakonski preduvjeti i projektna dokumentacija je gotova, istaknula je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Grada Gline dr. Sanja Šting Vlašić i to zahvaljujući gradskom vijeću gdje su se svi zalagali, osobito HSS, i sada će se potražiti konačno riješenje i sredstva kroz angažman Hrvatskih voda.
Osim toga u svom govoru kandidat za gradonačelnika Grada Gline, umirovljeni bojnik HV-a Stjepan Kostanjević i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Grada Gline dr. Sanja Šting Vlašić, okupljenim mještanima iznijeli su i osnovne smjernice programa koje se odnosi za ovo područje temeljnog ogranka Maja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here