Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović boravila u Sisačko-moslavačkoj županiji

Kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je u sklopu izborne kampanje boravila u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Svoj posjet Predsjednica je započela u Novskoj gdje je sudjelovala na svečanom otvorenju novoizgrađene zgrade tvrtke Vodovod Novska d.o.o. i na polaganju kamena temeljca za izgradnju tvornice mikroalgi Phyox d.d. u Poduzetničkoj zoni Novska.

Ocijenivši oba događaja važnim za Hrvatsku, za njezino gospodarstvo i građane, Predsjednica je ključnim za uspjeh istaknula uravnoteženi razvoj privatnoga i javnoga sektora, zajedno usmjerenih ka stvaranju konkurentnog i izvozno orijentiranog gospodarstva.

Sinergija javnog i privatnog sektora, politike i gospodarstva, poticaj je i doprinos stvaranju razvijene i napredne Hrvatske, zaključila je predsjednica Grabar-Kitarović zaželjevši cijeloj novljanskoj administraciji i poduzetnicima koji posluju u Poduzetničkoj zoni mnogo uspjeha u poslovanju, na dobrobit svih vlasnika i zaposlenika te grada Novske.

Nakon Novske Predsjednica se zaputila u Kutinu gdje se družila s građanima na manifestaciji „Zimska čarolija“ koji se u vrijeme adventa održava na Trgu dr. Franje Tuđmana. U Popovači su Kolindu Grabar-Kitarović dočekali brojni građani kako bi je pozdravili. Nakon Popovače, obilazak županije nastavljen je u Sisku gdje je bila posebna gošća adventske zabave koju korisnici Doma umirovljenika u Sisku organiziraju svake godine. Potom se zaputila u Park dr. Franje Tuđmana gdje je uz spomenik poginulim hrvatskim braniteljima zapalila svijeću iskazavši braniteljima potporu u čuvanju i njegovanju vrijednosti proisteklih iz Domovinskog rata.

Predsjednica je boravak završila skupom u Hotelu Panonija gdje su se okupili članovi Hrvatske demokratske zajednice i građani.

Pred prepunom dvoranom i u izvrsnoj atmosferi, predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović predstavila je sedam točaka svog programa koji jasno pokazuju smjer kojim Hrvatska treba ići. Jer „Hrvatska zna i mora bolje“.

Poručila je kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pozvavši građane da izađu na predsjedničke izbore u nedjelju 22. prosinca i još jednom joj ukažu svoje povjerenje. Predsjednica…Jer Hrvatska zna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here