Za kraj ljeta – Topolovac!

262

Sisačko prigradsko naselje Topolovac slavi svoj dan vezan uz spomendan Glavosijek Sv. Ivana Krstitelja. Uvod u tu proslavu je Mali topolovački sajam 27. kolovoza 2016. od 15 sati u središtu Topolovca. Sajam drugu godinu zaredom okuplja obiteljska poljoprivredna gospodarstva, ponajprije s područja sisačke Donje Posavine, ali sudjeluju i izlagači različitih profila sa šireg sisačkog područja te Petrinje. Ove godine na sajmu će se predstaviti i dvije prijateljske udruge, Zibel (Sisak) i Kupa A.M.J. (Mošćenica), koje imaju slične ciljeve kao udruga ZATO: uljepšavanje svoje uže okoline te podizanje kvalitete života u njoj.
U okviru sajma održava se i biciklijada (organizirana u suradnji udruge ZATO iz Topolovca i biciklističkog kluba Roda iz Siska) koja uz podršku Turističke zajednice grada Siska kreće ispred Malog Kaptola u 16 sati.
U programu sajma nastupit će KUD Posavina iz Budaševa, KUD Mošćenica iz Mošćenice, mažoretkinje iz Star Dance kluba te uvijek prisutni topolovački Kapelski zbor. Za najbrže kupce priređuje se i tombola, a u večernjem dijelu programa moguća su i druga iznenađenja kako bi se posjetitelji što bolje zabavili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here