Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama provedeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 24 i 58 godina.

Obojicu se sumnjiči da su na poljoprivrednim površinama na području Popovače posadili indijsku konoplju te su pretragom jednog zemljišta, provedenom temeljem sudskog naloga u ponedjeljak, 11. rujna, pronađene četiri stabljike visine od 113 do 252 centimetra, koje je posadio 24-godišnjak. Na zemljištu kojim se koristi 58-godišnjak pronađene su 33 stabljike indijske konoplje visine od 120 do 270 centimetara, a pretragom njegove kuće pronađena je još jedna biljka indijske konoplje i jedan gram marihuane.

Pronađene stabljike indijske konoplje i marihuana su oduzete, a osumnjičeni će biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Foto: PU sisačko-moslavačka

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here