LIPOVLJANI Muškarac nožem pokušao ubiti suprugu

2563

Jučer, 1. studenoga u ulici Antuna Mihanovića u Lipovljanima u ranim jutarnjim satima 80-godišnjak je napao svoju 77-godišnju suprugu.

Sve se događalo u hodniku obiteljske kuće gdje je suprug kuhinjskim nožem pokušao ubiti suprugu i tom prilikom joj nanio posjekotinu na ruci prije nego je uspjela pobjeći iz kuće.

Nakon toga počinitelj je ostao sam u kući gdje je složio stvari i zapalio ih, pa se požar proširio i na ostale prostorije. Brzom intervencijom požar su ugasili lipovljanski vatrogasci.

U ovom događaju žena je zadobila lake tjelesne ozljede konstatirane u Općoj bolnici u Sisku, gdje su ju liječnički obradili i potom pustili kući, dok je počinitelj po ekipi hitne medicinske pomoći dovezen također u bolnicu u Sisak gdje mu je pružena liječnička pomoć ali je zbog udisanja dima zadržan na liječenju.

Šteta nastala požarom cijeni se na oko sto tisuća kuna, a počinitelj je kazneno prijavljen.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here