Službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke posljednjih su dana ispisali više kazni nesavjesnim vozačima.

Vozio bez vozačke i pod utjecajem alkohola

U četvrtak, 27. lipnja oko 22 sata u mjestu Gornji Viduševac na glinskom području prilikom kontrole prometa zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 45-godišnjak bez važeće vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola od 1,41 promila.

Do otriježnjena je smješten u posebnu prostoriju policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja biti će prijavljen nadležnom sudu.

Recidivist pod utjecajem alkohola

VEZANE VIJESTI
SISAK Otac i kćer uhvatili razbojnika (57)

U nedjelju, 30. lipnja oko 4 sata u Petrinji, Trg dr. Franje Tuđmana, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih tablica, kojim je upravljao 34-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,9 promila. Kako je isti ponavljač prometnih prekršaja, tj. recidivist, uhićen je i doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

Upravljali vozilom na autocesti brzinom većom od dopuštene

U subotu, 29.lipnja oko 20 sati na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil BMW, slovenskih registracija, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 198 km/h upravljao 33-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

U nedjelju 30. lipnja u popodnevnim satima na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil Audi, austrijskih registarskih pločica, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 203 km/h upravljao 54-godišnji državljanin Austrije. Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here