MAJA ŠUPUT I CHALLE SALLE OBJAVILI “KAMIKAZU”

806

Maja Šuput svojim je novim spotom “Kamikaza” odlučila dodatno užariti ove ljetne dane!

Naime, Maja je u zagrljaju slovenskog repera Challe Salle snimila atraktivne scene za svoj novi singl. Autor glazbe je poznati slovenski skladatelj i producent Raay, a tekst je napisao Majin dugogodišnji suradnik, Fayo.

“Kamikaza je pjesma za koju sam na prve taktove znala da ju želim više od ičega, a Challe Salle je bio najbolji izbor jer je prije svega izvrstan reper, a sa druge strane neotkriven dragulj koji pliva slovenskim teritorijem”, rekla je oduševljeno Maja.

Video spot snimljen je na prekrasnim lokacijama u Opatiji u produkciji provjerene ekipe iDJ Videos.

Sudeći po prvim reakcijama publike Maja ponovo ima hit. Njena prošlogodišnja pjesma “Ne lomi mi srce” bila je jedna od najslušanijih singlova na internetu za što je Maja dobila i nagradu Cesarica u sklopu nedavno održanog Splitskog festivala. Novu pjesmu “Kamikaza” Majini obožavatelji mogu zapjevati već ovog vikenda i to u četvrtak u Crikvenici, u clubu Pulse, petak u clubu Aqua u Biogradu, u subotu na Baljanskoj noći u Balama i nedjelju u Betini na otoku Murteru.

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here