MEJAŠI ‘Kažu da se ženim’

1677

Jedan od naših najpopularnijih sastava koji je u kratkom vremenu zavladao ne samo tamburaškom, nego i čitavom glazbenom scenom, sjajni Mejaši, objavili su novi singl “Kažu da te ženim”, popraćen i izvrsnim, iznimno duhovitim spotom.

Glazbu za novi singl potpisuje Nikola Bosilj, tekst supotpisuju Edo Drakulić, Denis Dumančić, Nikola Bosilj, i Branimir Mihaljević, dok je aranžman djelo Nikole Bosilja i Branimira Mihaljevića. Riječ je o novom singlu koji su omiljeni “tamburaši u starkama” objavili nakon predstavljanja albuma i singla “Sexy ritam” prošlog prosinca, a da će biti riječ o još jednom njihovom megahitu očito je iz sjajne kombinacije humora i originalnog, suvremenog tamburaškog zvuka koji su ovi kreativni muzičari praktički izumili.

VEZANE VIJESTI
NOVA PJESMA Mejaši i Vigor bore se za -Suzanu!

“Kažu da te ženim” iskrena je ljubavna pjesma koja govori o mladom paru čije zaruke nailaze na tipične zajedljive komentare okoline. Međutim, ta naoko ozbiljna tema dobiva i izuzetno vedru, duhovitu dimenziju u spotu, namjerno režiranom u maniri popularnih sapunica, u kojem frontmen Mejaša Edo Drakulić dolazi “na megdan” “ocu” zaručnice, kojeg glumi Denis Dumančić, mentor i producent benda, da bi se do kraja ispostavilo da stvari nisu onakvima kakvima se čine.

Humorističnu ideju spota, kao i režiju, scenarij i montažu potpisuje Marko Zeljković i njegova ekipa.

VEZANE VIJESTI
Lidija Bačić bez dlake na jeziku o stvarima koje ju živciraju

Povodom njegovog objavljivanja, članovi Mejaša su izjavili: “Vjerujemo da će se mnogi prepoznati u našoj novoj pjesmi u kojoj smo ponovo pronašli recept za dokazivanje iskrene ljubavi.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here