Mlada kantautorica Mia Dimšić danas je, na radost svojih obožavatelja, predstavila spot za svoju novu pjesmu ‘Bezimeni’!
Pjesmu koja nosi iznimno snažnu poruku napisala je sama Mia, a o njenom nastanku kaže:
“Pjesma je nastala nakon neugodnog iskustva na jednoj svirci, kada nas je jedan gospodin napadao s svojim željama koje mi nismo mogli ispuniti. U tom trenu se nisam uopće željela raspravljati s njim, samo sam pomislila – kako ćeš ti dobiti svoju pjesmu. I “Bezimeni” je upravo ta pjesma, pjesma koja govori o glasnoj većini koji svoje mišljenje nameću ljudima oko sebe. Moj savjet je – pustite ih, neka viču, a vi dalje radite po svom, jer to je jedini ispravan način da se postignu velike stvari u životu.”
Za scenarij, režiju i montažu spota pobrinuo se Marko Zeljković, a u snimanju su mu asistirali Ivan Majić, Hrvoje Banić i Vanja Hardi. Uz Miju i njen prateći bend, glavnog lika utjelovio je mladi glumac Marko Berač, a atraktivne lokacije cluba Saloon u Đakovu, Hangloosea u Vinkovcima te živopisni krajolici u okolici Velike Gorice intenziviraju dojam koji ovaj spot ostavlja na gledatelja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here