Mostar: ‘Mama mi rekla da umišljam, a onda sam je vidjela polugolu s mojim mužem u autu!’

8214

Djevojka iz okolice Mostara nekoliko je mjeseci imala osjećaj kako je suprug vara, a nemalo se iznenadila kada je saznala i s kime.

Nesretnu A.M. (28)  nekoliko je mjeseci mučio osjećaj kako nešto nije u redu s njenim suprugom, nije se mogla oteti dojmu da je vara. Najprije je odlučila povjeriti se majci, koja joj je rekla kako “umišlja i traži đavla”.

Međutim suprugovo se sumnjivo ponašanje nastavilo, naime, često je izbivao iz kuće, a kada bi se vratio, bilo bi to u kasne noćne sate, šifrom je zaključavao mobitel i skrivao ga, pa je A.M. odlučila potražiti drugo mišljenje.

Angažirala je privatnog detektiva koji je pratio njenog supruga neko vrijeme, a saznanja do kojih je došao bila su i više nego zapanjujuća! Detektiv joj je, naime, donio fotografije na kojima se njen muž i vlastita majka polugoli ljube u automobilu na skrovitom mjestu pored Bišća polja.

” Iako je često inzistirao da idemo kod mojih, ništa nisam posumnjala. Mislila sam kako nije imao svojih roditelja, da mu godi njihova pažnja. Međutim, nikada nisam mogla posumnjati da su on i moja majka u tajnoj vezi”, rekla je A.M.

Ovo saznanje bilo je dovoljno šokantno, međutim uslijedilo je još jedno- nakon što se preselila iz zajedničkog stana i prekinula svaki kontakt s mužem i majkom, njih su dvoje započeli zajednički život u stanu kojeg su ranije dijelili.

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here