Muškarac koji je pucao na supružnike pronađen mrtav u kući

58

Muškarac koji je u utorak ujutro u mjestu Pavlovci zapucao na pravosudnog policajca i njegovu suprugu po svemu sudeći se ubio u kući u koju se zatvorio.

Požeško-slavonska policija izvijestila je da se nakon višesatnih pregovora iza 13 sati začuo pucanj, a da policajci tijekom postupanja nisu uporabili vatreno oružje. Policajci su nakon desetak minuta ušli u kuću, gdje su pronašli mrtvog muškarca. Slijedi policijski očevid.

Prema zadnjim neslužbenim informacijama, ozlijeđeni nisu u životnoj opasnosti.

Pucnjava u kojoj je ozlijeđen bračni par, dogodila se u utorak oko 8 sati u Pavlovcima u općini Brestovac. Muškarac koji je pucao zatvorio se potom u kuću, prijeteći da će se ozlijediti.

VEZANE VIJESTI
VIDEO: Muška jednostavnost protiv ženske kompliciranosti

Policija ne navodi o kome se radi, ali je Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske objavio da je ranjeni muškarac pravosudni policajac, a muškarac koji je pucao vjerojatno bivši zatvorenik koji mu je već prijetio. Sindikat traži od ministara pravosuđa i unutarnjih poslova te ravnatelja uprave za zatvorski sustav istragu zbog jutrošnjeg ranjavanja.

“Kako saznajemo, radi se o bivšem istražnom zatvoreniku koji je već ranije prijetio nastrijeljenom pravosudnom policajcu, a činio je to i tijekom boravka u zatvoru, o čemu je obaviještena policija i sud, koji ga je pustio na slobodu krajem siječnja ove godine. Usprkos ovim saznanjima nadležnih državnih i pravosudnih tijela, bivši je zatvorenik svoju prijetnju i ostvario, nastrijelivši pravosudnog policajca puškom sačmaricom u trbuh, a njegovu suprugu u rame na kućnom pragu njihova doma”, kaže se u priopćenju objavljenom na internetskoj stranici toga sindikata.

VEZANE VIJESTI
LIPOVLJANI: U lovu teško ranjen 64-godišnji lovac

U policiji neslužbeno se moglo doznati samo da je protiv napadača bila provedena kriminalistička istraga i podnesena kaznena prijava te da je prilikom pretrage prošle godine kod njega pronađeno vatreno oružje.

Izvor: hina
Foto: dvvijesti.info

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here