Muškarac zaboravio gdje je parkirao automobil, pronašao ga 20 godina kasnije

962

Nevjerojatna priča o izgubljenom automobilu nađenom nakon 20 godina zbila se u Frankfurtu, a dobro je nasmijala svijet, ali i samog vlasnika (76).

Naime, tada 56-godišnji muškarac se davne 1997. godine uparkirao u garažu obližnje zgrade gdje se inače nikada nije parkirao, zaključao ga i otišao kući. Drugoga dana više se nije mogao sjetiti gdje ga je parkirao pa je pretpostavio da se automobil nalazi na obližnjem parkingu gdje ga je najčešće ostavljao. Kako ga nije mogao pronaći policiji je prijavio krađu auta. Policija je godinama pokušavala locirati auto, međutim bezuspješno. Vlasnik je svoj auto zamijenio drugim, policija je odustala od potrage i baš kada su svi izgubili nadu da će ga ikada pronaći, zazvonio je telefon i vlasniku je javljeno kako je njegov davno izgubljeni ljubimac pronađen. Auto nije ukraden, niti ga je itko u 20 godina micao s mjesta na kojem ga je vlasnik ostavio. Da se automobil nalazi u garaži zgrade predodređene za rušenje javili su radnici kojima je smetao, a kako nisu našli vlasnika zamolili su policiju za pomoć. U automobilu su se nalazili uredno složeni dokumenti vlasnika automobila, a kada ga je policija kontaktirala osjećao se, kaže, sretno i pomalo neugodno. Automobil je vraćen vlasniku, ali nakon 20 godina stajanja više nije u voznom stanju.

Nevjerojatno, ali ovakvi slučajevi zaboravljanja automobila u Njemačkoj su česti. Naime, prije nekoliko godina isto se dogodilo muškarcu koji se s društvom napio i zaboravio gdje je parkirao automobil. Danima ga je tražio, međutim bez ikakvog uspjeha pa je odlučio prijaviti krađu. Policija je nakon dvije godine uspjela locirati automobil i to četiri kilometra dalje od mjesta na kojem je mislio da ga je ostavio. Da slučaj bude bizarniji, u automobilu se nalazilo 40.000 eura u gotovini te 50.000 eura vrijedan alat.

Foto: Ilustracija

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here