U prostoru Gradske uprave Grada Gline održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljena humanitarna utakmica Humanih zvijezda Hrvatske i Veterana ŠNK Banovac.

Naime, u Glini će se na stadionu ŠNK Banovac u utorak 9. listopada s početkom u 16.00 sati igrati humanitarna nogometna utakmica Humanih zvijezda Hrvatske i Veterana ŠNK Banovac. Cijena ulaznice je 20 kuna, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za djecu lošijeg socijalnog statusa ŠNK Banovac i Osnovne škole Glina.
Sastanku povodom održavanja humane utakmice nazočili su sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević sa zamjenikom Dariom Žinićem, predsjednik udruge Humanih zvijezda Branko Tušek sa suradnicima.
Gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević kao domaćin održavanja utakmice rekao je kako je sretan što je dogovoreno da se održi u Glini;
“Drago mi je što će se ova utakmica održati u gradu Glini za pomoć najpotrebitijima. Ovaj događaj se dugo vremena dogovara te mi je drago da je napokon došlo do realizacije ove humane utakmice. ”

VEZANE VIJESTI
Proslava patrona župe Svetog Petra i Pavla Gvozd

Fotografija FotoBanovina.

Ponosan što će prvi puta zaigrati za Humane zvijezde Hrvatske, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić naglasio je kako ova utakmica zaslužuje posebnu pozornost i odaziv:
“Hvala Vam što ste odabrali naš mali grad Glinu da odigrate jubilarnu 125. utakmicu i na taj način pomognete onima kojima je to potebno. Kao udruga koja djeluje 15 godina i koja okuplja vrhunske sportaše, nogometaše, estradne zvijezde, pjevače i glumce zaslužujete veliku pozornost. Sretan sam što ću moći biti dio tog događaja i što ćemo moći pomoći u organizaciji.”

VEZANE VIJESTI
U Hrvatskoj Kostajnici obilježena 27. obljetnica organiziranog proboja

Fotografija FotoBanovina.

Branko Tušek, predsjednik udruge Humanih zvijezda Hrvatske pojasnio nam je rad njihove udruge:
“Osnivači udruge Humanih zvijezda Hrvatske su Zvonimir Boban, Zlatko Mateša, predsjednik Olimpijskog saveza, moja malenkost i Fabijan Komljenović. Udruga postoji 15 godina aktivnim djelovanjem a isključivi cilj je pomoći djeci s poteškoćama u razvoju, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi i ostaloj djeci s invaliditetom.”

Fotografija FotoBanovina.

Ova humanitarna akcija bit će održana u organizaciji Humanih zvijezda Hrvatske, ŠNK Banovac, Zajednice športskih udruga Grada Gline, Grada Gline i Sisačko-moslavačke županije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here