Nakon svađe sa suprugom progutala 50.000 kuna

472

Ljutita Kolumbijka je nakon svađe sa suprugom oko godišnjeg odmora progutala čak 7 000 dolara, što je preračunato oko 50 000 kuna!

Do svađe je došlo nakon što je žena prodala nekoliko električnih uređaja iz kuće kako bi uštedjela za godišnji odmor na romantičnoj lokaciji sa svojim suprugom. Kada se suprug vratio s posla i vidio kako, između ostalog, nedostaje i televizor nije baš pokazao oduševljenje poduzetničkim pothvatom svoje supruge. Posvađali su se i žena je u strahu da će joj suprug uzeti novac i otkupiti uređaje koje je netom prije prodala, odlučila smotuljke novčanica od 100 dolara jednostavno – progutati! Naravno, kako je riječ o više smotuljaka u vrijednosti 7000 dolara, žena (30) je morala zatražiti pomoć u obližnjoj bolnici.

Kada je liječnicima ispričala što je napravila odlučili su je odmah operirati, pa se tako na operacijskom stolu ubrzo našlo 57 novčanica od 100 dolara. Većina novčanica izvađena je gastroskopijom, dok je ostatak završio u debelom crijevu.

 

SHARE

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here