Danas oko 10.50 u Vinkovcima je napadnut Bosiljko Stanić, javnosti poznatiji kao vlasnik lanca Boso koji se našao u središtu medijskog skandala radi lošeg odnosa prema svojim zaposlenicima.

Stanića je najprije verbalno, a potom i fizički kolcem napao brat supruga Ivanke Dujmić, zaposlenice spomenutog lanca koja je prva odlučila progovoriti o maltretiranju na poslu, nakon čega je dobila otkaz.

“Kretao sam na službeni put kada je osoba sa starijim automobilom preko bankine krenula na mene. Krenuo me udariti drvenim kolcem, ali sam se nekako obranio”, rekao je Stanić i dodao da je zatražio i dobio zaštitu od policije, a razlog su prijetnje smrću koje dobiva nakon objava u medijima.

VEZANE VIJESTI
Napadnut i teško ozlijeđen ispred ljekarne na Trnju

Obitelj Dujmić ograđuje se od napada, žao im je da je do tog došlo te dodaju kako fizički napad nije način za rješavanje problema.

Podsjetimo, Ivanka Dujmić pokrenula je lavinu kada je ispričala kako Bosiljko Stanić svoje zaposlenike prisiljava da 700 kuna od svojih plaća, koje nisu veće od 3000 kuna, moraju potrošiti  u Bosi, čak i za vrijeme porodiljnog ili bolovanja! Voditelji odjela su prikupljali izjave djelatnika koji troše manje od 700 kuna i slali ih s podacima djelatnika i “razlozima male potrošnje” upravi. Trgovkinje su trebale prodavati robu pred istekom trajanja, a ukoliko je ne bi prodale, nisu je vraćale u skladište nego same kupovale. Ivanka je tako zadnji radni dan morala kupiti osam margarina.

VEZANE VIJESTI
Ličanka teško stradala braneći da joj ukradu janje

Također se doznalo kako Stanić ima i restoran u kojem se nalaze sale za svadbe i da sve mljeveno meso koje ostane sa svadbe ide u šokere, zamrzavanje, a kada zatreba, prerađuju ga i stavljaju u bureke. Poznato je i kako su se upravo u njegovom restoranu u Vinkovcima prije nekoliko tjedana masovno otrovali svatovi.

 

Foto: Jutrnji list

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here