Tijekom jučerašnjeg dana evidentirana su tri požara, i to na području Petrinje, Topuskog i Dvora. Izgorjela je suha trava i nisko raslinje te materijalne štete nije bilo, a zbog nepoduzimanja dovoljnih mjera zaštite od požara jedna će osoba biti prekršajno prijavljena temeljem Zakona o zaštiti od požara.

Prikupljenim saznanjima te obavljenim očevidom na polju u mjestu Stubalj, općina Majur, je utvrđeno da je u poslijepodnevnim satima 10. kolovoza, uslijed vanjskog izvora paljenja došlo do požara suhe trave i niskog raslinja na više poljoprivrednih površina. Zbog jakog vjetra vatra se nekontrolirano proširila i na nasad od oko 100 stabala paulovnije, prilikom čega je nagorjelo 67 stabla. Po izjavi oštećene 51-godišnjakinje materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna.

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here