Nestala pripadnica Oružanih snaga

MORH traži pomoć građana

2683

Traje potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga Republike Hrvatske, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca u večernjim satima.

Zajedno s policijom tragaju i pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćeno je iz MORH-a.

Pronađeno je motorno vozilo nestale pripadnice, dokumenti i osobne stvari, a potraga za nestalom osobom se nastavlja i dalje u primarnoj nadležnosti Ministarstva unutarnjih poslova.

Vojna policija je u stalnom kontaktu s Ministarstvom unutarnjih poslova, a uskladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom.

VEZANE VIJESTI
Odgađanje uvođenja novaka u vojnu evidenciju do daljnjega

Ukoliko građani imaju ikakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, molimo da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.

Na stranicama nestali.hr objavljena je fotografija i opis nestale Jadranke Skender. Dodaje se da je svoj dom napustila u osobnom automobilu marke Mercedes gospićke registracijske oznake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here