Dvojica mladića i djevojka su radi, po njihovu mišljenju, previsoke cijene prijevoza napali 44-godišnjeg taksista, javlja PU sisačko-moslavačka.

Naime, 7. siječnja oko 23.40 sati u mjestu Kutinica, grad Kutina, oštećeni je s TAXI vozilom prevozio osumnjičene, koji su nezadovoljni cijenom vožnje tražili da stane, da bi po izlasku mladići nogama počeli udarati po autu, na kojemu su napravili oštećenja u vidu ogrebotina i udubljenja. Nakon što je vozač izašao iz taksija i upozorio ih da prestanu, 22-godišnjak ga je fizički napao te mu prijetio. U ovom obračunu, kojemu su se pridružili i drugi mladić i djevojka, oštećeni je od zadobivenih udaraca po glavi i tijelu pao na tlo, a nakon što je uspio otići s mjesta događaja, slučaj je prijavio policiji. U kutinskom Domu zdravlja pružena mu je liječnička pomoć i konstatirane lake tjelesne ozljede, a štetu nastalu na TAXI vozilu procjenjuje na oko 5000 kuna. Prilikom uhićenja osumnjičenom 22-godišnjaku je utvrđena alkoholiziranost od 1,38 promila, 23-godišnjaku od 1,49 promila, a djevojci od 1,05 promila.

VEZANE VIJESTI
SISAK Vozilom izlazio iz dvorišta i udario pijanog pješaka

Istraživanjem je utvrđeno da su mladići počinili oštećenje tuđe stvari, a 22-godišnjak i prijetnju, za što će biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, dok će svi troje nadležnom sudu biti prijavljeni i za počinjene prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here