Niste još upisali srednju? Evo gdje ima slobodnih mjesta u Sisačko-moslavačkoj županiji

467

Nova školska godina kuca na vrata, još ulaska u klupe školarce dijeli manje od mjesec dana. Na kraju školske godine održani su ljetni upisi u srednje škole, no pred nama je 21. kolovoza kada je posljednji rok za srednjoškolce koji se još nisu upisali u željene škole.

U nastavku donosimo slobodna mjesta u Sisačko-moslavačkoj županiji za upis u srednje škole. Još je preostalo 174 slobodna mjesta.

U sisačkim srednjim školama ostala su 34 slobodna mjesta. Najviše slobodnih mjesta (21) ostalo je u sisačkoj Strukovnoj školi za smjerove zidara (5), stolara (6), pomoćnog stolara (1), rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima (1), soboslikara ličilaca (4), pomoćnog soboslikara i ličilaca (1), arhitektonskog tehničara (1) i krojača (2).

VEZANE VIJESTI
Potpora Andreju Plenkoviću uoči unutarstranačkih izbora u HDZ-u

U Industrijsko-obrtničkoj slobodno je 6 mjesta i to za smjerove automehaničara (2) i vodoinstalatera (4). U Srednjoj školi Viktorovac slobodna su 2 mjesta. Po jedno u smjerovima farmaceutski tehničar i kuhar.

U Tehničkoj školi Sisak ostalo je slobodno mjesto za smjer ekološki tehničar a Gimnazija Sisak u jesenskom upisnom roku ima 4 mjesta u prirodoslovno-matematičkom smjeru.

U Srednjoj školi Petrinja još ima mjesta za smjer cvjećar (6), prehrambeni tehničar (5), pomoćni voćar-vinogradar-vinar (4) te za smjer mesar (7).

U glinskoj Srednjoj školi slobodnih mjesta je ostalo u smjerovima elektroinstalatera (7) i drvodjeljskog tehničara dizajnera (2).

U Srednjoj školi Topusko ostalo je 8 slobodnih mjesta za instalatera kućnih instalacija.
Tehnička škola u Kutini slobodna mjesta ima za strojarskog računalnog tehničara (2) i industrijskog mehaničara (8).

VEZANE VIJESTI
U Glini održana 3. Noć muzeja

Srednja škola Tina Ujevića Kutina u jesenskom roku upisuje jednog učenika u smjeru ekonomist.

Srednja škola Novska za jesenski rok ima slobodnih 34 mjesta: stolar (4), strojarski tehničar (13), prodavač (9), bravar (1) i opća gimnazija (7).

Srednja škola Ivana Trnskog iz Hrvatske Kostajnice ima 37 slobodnih mjesta. U jesenskom roku upisati se mogu za šumarskog tehničara (8), stolara (5), ekonomista (10) i u programu opće gimnazije ima 7 slobodnih mjesta.

Mjesta za upis, njih 13, ostalo je i u Glazbenoj školi Fran Lhotka Sisak, a 6 u Glazbenoj školi Novska.

VEZANE VIJESTI
SMŽ - 1,6 milijuna kuna za 289 projekta i programa u kulturi

Jesenski upisni rok u srednje škole započinje 21. kolovoza u 12 sati, kada počinje prijava obrazovnih programa. Prijava programa koji zahtijevaju dodatne provjere završit će 22. kolovoza 2019. godine, a provjera i unos rezultata dodatnih provjera održat će se 23. kolovoza. Odabir obrazovnih programa zaključat će se 27. kolovoza kada će se započeti s ispisom prijavnica.

Konačne ljestvice poretka objavit će se 29. kolovoza, a dostava upisnica u srednje škole je 30. kolovoza 2019. godine.

Od nove školske godine Hrvatska će dobiti više od 45 tisuća novih srednjoškolaca u gotovo dvije tisuće razrednih odjela.

Detaljno provjeriti popunjenost srednjih škola ovdje.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here