NOVA PJESMA Pjevač grupe Joy u ulozi Romea, Lidija Bačić Julije

"Fenomenalna je ljubav koja mrzi zaborav", poručuju Alen i Lille

340

“Romeo i Julija” naziv je novog singla i video spota grupe Joy s kojim najavljuju izlazak novog studijskog albuma koji bi trebao biti vani do kraja ove godine.

U novoj pjesmi ostvarili su suradnju s pjevačicom Lidijom Bačić Lille koja se sjajno snašla u modernoj ulozi Julije iz poznate Shakespearove drame. Romeo je u ovom slučaju pjevač grupe Joy Alen Bičević, a kako je i sama priča dosta dramatična tako nas i pjesma dramatično uvodi u odnos između Romea i Julije.

Iza pjesme stoji autorski tim Denis Dumančić (glazba) i Fayo (tekst), dok su se u aranžmanu okušali sin i otac, Marko i Braninimir Mihaljević. Kako pjesma zrači napetim ljubavnim odnosom takav je i spot kojeg potpisuje vrhunski redatelj Marko Zeljković – Zelja.
“Kad sam čula pjesmu koju su mi pokazali Fayo i Denis Dumančić rekla sam – moram to pjevati! Volim pjevati duete jer to nosi neku novu energiju publici, a s obzirom da je Joy bend s kojim Fayo i Denis surađuju odmah sam ušla u studio i rezultat je dobar spoj naših glasova”, rekla je Lille.

Izvor/foto: Croatia Records

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here