VIDEO – Nove prostorije Narodne stranke-reformisti, podružnice Petrinja

362

Službeno je otvoren ured u Nazorovoj ulici 16 Narodne stranke-reformista, podružnice Petrinja. Vrata su otvorena za članove stranke, kojih je u gradu 400-tinjak, i za sve građane, a osim članova stranke i stanovnika Petrinje, otvorenju su se pridružili članovi drugih stranaka i potencijalnih koalicijskih partnera na predstojećim lokalnim izborima. Od 9-15 h svakog radnog dana svi zainteresirani moći će pokucati na vrata novog ureda, naglasila je predsjednica podružnice Nataša Vidović:

Tu je rad na poboljšanju demografske slike na području Petrinje i baziranje na cjelokupnu društvenu i komunalnu infrastrukturu. Trenutno su u fazi pregovaranja s potencijalnim koalicijskim partnerima, među kojima svakako nisu HDZ i SDP, rekla je Vidović.
Nešto o učinjenom i puno o planovima iznio je potpresjednik Slaven Kadečka:

VEZANE VIJESTI
Ne želimo biti samo statistika, već građani s jednakim šansama

Ovo je samo početak svih planova koje imaju, a što se tiče nadolazećih lokalnih izbora i općenito političke scene u Petrinji može se sa sigurnošću reći da će se za Narodnu stranku-reformisti itekako čuti i da će biti jedna od vodećih stranaka, zaključili su govornici.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here