Nove trenirke za male nogometaše Češkog Sela

Nogometašima Češkog Sela Grad Petrinja donirao 58 kompleta trenirki

528

Grad Petrinja nastavlja ulagati u svoje sportaše pa su tako nogometašima Češkog Sela donirali 58 kompleta trenirki. Riječ je o sportskoj opremi koja je namijenjena mlađim uzrastima, a kojom je opremljena kompletna Škola nogometa ovog nogometnog kluba istaknuo je potpredsjednik kluba Damir Čižmešinkin.

„Klub postoji još od prijeratne 1966. godine. Krenuli smo unazad 13 godina, od 2005., s podmlatkom. Trenutno imamo četiri kategorije: prstiće, limače, pionire i seniore koji su se ponovno okupili prošle godine. Moramo se pohvaliti kako su nam jesenski prvaci. Inače, imamo 58 djece, tu su još i seniori. Trudimo se, mučimo, radimo i borimo se.  Inače, imamo jako dobru suradnju s gospodinom gradonačelnikom i imamo potporu Grada. Iako nas je malo iznenadila ova donacija trenirki, ustvari smo to na neki način i očekivali jer nam gradonačelnik dosta pomaže“, kazao je Čižmešinkin.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Petrinja osigurala dio zaštitne opreme za zdravstvene djelatnike i vatrogasce

Podsjetivši kako je Grad Petrinja dobio status grada prijatelja djece, gradonačelnik Darinko Dumbović je naglasio kako im nije cilj imati ovaj počasni naziv samo na papiru već raditi na tome da djeca na području grada imaju što kvalitetnije uvjete za rast i razvoj.

„Danas mogu reći samo jedno veliko hvala tatama i mamama, bakama, djedovima,  ali i upravi kluba, struci i trenerima koji se s jako puno volonterskog rada daju ovom nogometnom klubu, ovdje u našoj Koloniji. Ja sam ovdje došao da vam još nešto obećam, a to je da ćemo iduće godine sigurno napraviti svlačionice jer je projektna dokumentacija dovršena, a osigurana su i sredstva iz EU fondova. Projekt je to koji je dio našeg Intervencijskog plana. U njemu su i dječji vrtić u Češkom Selu, dvorana i dječje igralište. Ta četiri projekta koja se najviše tiču ovog dijela grada su vrijedna više od 35 milijuna kuna i za desetak dana ćemo imati raspisan natječaj. Sve što radimo, radimo prije svega za dobrobit petrinjske mladosti, naše djece“, zaključio je Dumbović podijelivši malim nogometašima nove trenirke u prepoznatljivoj zelenoj boji Nogometnog kluba Češko Selo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here