VIDEO – Novi zamjenici gradonačelnika Grada Gline

728

Stjepan Kostanjević gradonačelnik je Gline već godinu i pol, a povjerenje birača, kao HDZ-ov kandidat, za obnašanje dužnosti gradonačelnika u sljedeće četiri godine dobio je i na Lokalnim izborima 21. svibnja, i to osvojivši 53, 81% glasova birača.
Dužnost njegovog zamjenika od sada će obnašati mladi Dario Žinić, magistar kineziologije i svestrani sportaš. On je svoju dužnost na svečanoj primopredaji upriličenoj u Gradskoj upravi Grada Gline preuzeo od dosadašnje zamjenice glinskog gradonačelnika doktorice Sanje Štingl – Vlašić.

VEZANE VIJESTI
FOTO GALERIJA Proslava zaštitnika sv. Lovre u Gračanici Šišinečkoj

Zamjenik Žinić najavio je realizaciju određenih projekata u narednom periodu.

Moj rad bit će orijentiran na boljitak mladih, naglašava Žinić.

Na nedjeljnim Lokalnim izborima najviše glasova svojih sugrađanki i sugrađana za obnašanje dužnosti zamjenice gradonačelnika iz reda srpske nacionalne manjine dobila je Branka Bakšić koja je, kao kandidatkinja grupe birača, osvojila 39, 98% glasova birača. Dužnost je preuzela od dosadašnjeg zamjenika Đure Stojića.

Zamjenica Bakšić najavila je kako će se zalagati za rješavanje svih problema pripadnika srpske nacionalne manjine u Glini, a pogotovo će se boriti da svi u svojim kućanstvima imaju elektirčnu energiju.

VEZANE VIJESTI
Posao obavljen, grad očišćen

A od riječi su važnija djela za koja su novi zamjenici glinskog gradonačelnika Žinić i Bakšić naglasili kako će itekako biti vidljiva u njihovom mandatu te su još jednom zahvalili svim biračima koji su im svoje povjerenje dali na Lokalnim izborima 21. svibnja, obećavši da ih neće iznevjeriti.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here